Van de Velde Uitvaartzorg

De rouwbetuigingen

Photo 703762mevrouw Margaretha Standaert
Veel sterkte met het heen gaan van jullie moeder en grootmoeder
Photo 703210Kris Heirbaut
Kris
je hebt ons veel te vroeg moeten verlaten. Je was een fantastisch collega. Ik herriner me nog de Sinterklaasfeestjes op den Egemin. Onze dochters waren even oud, dus we hebben wel wat van die feestjes samen beleefd. Ook als je bij Avalon werkte en ik nog bij Egemin, belden we op zondag namiddag geregeld met elkaar. Toen je terug kwam naar Egemin/ Agidens, was ik blij je terug te zien. Al snel kreeg je het slechte nieuws over je ziekte. Je ging er zo sterk mee om! Door Corona zagen we elkaar nog amper en nu dit slechte nieuws. Kris, we gaan je missen makker! Het ga je goed!
Photo 703210Kris Heirbaut
Kris, ik kende je pas in 1995 van het projectteam bij Egemin, jij was software automatisatie ingenieur voor het turn-key project Kempico. Nadien ook nog in de wereld van tankterminals. Je bent net als ikzelf de horizon een tijdje elders gaan verkennen, en toch zijn we beiden terug naar onze oude stek teruggekomen. Ik heb je lang niet meer gezien noch gehoord en wist pas onlangs dat je ernstig ziek was… en nu ben je er niet meer. Kris, ik ga jou herinneren als een eerlijke, een recht door zee hardwerkende vakspecialist. Je loste de zaken steeds op. Je was ernstig maar kon evenzeer grappig zijn. Kortweg, een top-kerel… Het gaat je goed makker – RIP, Respect!
Mijn innige deelneming aan je naasten.
Daniel
Photo 695220Ria Van de Vyver
Beste Marc,
Van Marleen Buys vernam ik het overlijden van je vrouw Ria. Zij vernam het net van Mariska.
We hebben geen weet van de omstandigheden maar willen u onze innige deelneming brengen.
Hier zijn geen woorden voor,
Hopen u nog eens te ontmoeten,
Chris
Photo 703210Kris Heirbaut
Dit komt hard binnen. Hij was een Top kerel.
Kris heel goed gekend, samen nog projecten gedaan, we zijn ongeveer even oud.
Kan het mij moeilijk voorstellen dat hij er nu al niet meer is.
Rust in vrede Kris, we zullen jou missen op alle vlak.
Innige deelneming aan zijn familie.
Photo 703210Kris Heirbaut
Dag Kris,

je was mijn allereerste collega van ons pioniersgroepje automatisatie ingenieurs bij Egemin, nu Agidens. Terwijl ik met Japanners bezig was om een fabriek bij Agfa te automatiseren, had jij je toegelegd op de automatisering van één van de eerste waterzuiveringsstations in Vlaanderen. Dit in gedacht schenk ik graag een levensboom.
Je was een fijne collega tijdens en na het werk. Zo leerde je me brood bakken met een brood automaat, iets wat we tot op de dag van vandaag nog altijd doen.
Bedankt daarvoor.
Kris je was op je eigen manier begaan met de uitbouw van ons automatisatie groepje, jij vooral met het technisch luik, ik meer met de groep. Je had een scherpe geest en een uitgesproken mening over automatisatie, waarmee je veel respect geoogst hebt, maar soms ook kon wel kon botsen met collega's en klanten over hoe het moest zijn, maar ... steeds ter goeder trouw voor het algemeen belang.
Kris , bedankt voor de fijne samenwerking. Waar je ook bent, het gaat je goed.
Heel veel sterkte aan familie en vrienden van Kris.
Photo 703210Kris Heirbaut
Mijn deelneming bij het verlies van Kris. Ik heb Kris gekend als een heel sterke persoonlijkheid en iemand waar je kon op rekenen. We hebben samen de fundamenten gelegd van Egemin Automation . Met ons kleine team waarbij Kris de hoeksteen was voor de software ontwikkeling. Ik heb mooie herinneringen aan onze projecten waar we schouder aan schouder stonden in soms heel moeilijke omstandigheden bij de Zwan in Schoten , Inza , LBC ... Op Kris kon je altijd rekenen. Kris is een naam in onze industrie die niet snel vergeten zal worden. Een mooie man die veel te vroeg moest gaan. Hou jullie sterk.
Photo 703210Kris Heirbaut
Ik heb Kris mogen kennen als een heel gedreven collega die altijd voor iedereen klaar stond. Hij heeft me 30 jaar geleden wegwijs gemaakt in mijn eerste projecten bij Egemin. Later is hij naar Avalon gegaan en zijn we mekaar wat uit het oog verloren. Maar de laatste jaren waren we terug goede collega's.
Het is heel erg dat deze ziekte net hem overkomt. Maar ik vond dat hij dit heel waardig en rationeel benaderde, daar kan ik alleen maar diep respect voor hebben !

Mijn innige deelneming aan de familie en vrienden die achterblijven. Hopelijk kunnen de vele rouwbetuigingen jullie leed wat verzachten !
Photo 703210Kris Heirbaut
Dag Kris,

We hebben elkaar nooit gezien of gesproken, ondanks dat we nu bijna 2 jaar collega's zijn. Door deze bijzondere tijden was ik alleszinds niet altijd aanwezig op het kantoor. Ik heb uw naam echter meerdere malen of een meer dan positieve wijze horen vallen & wil aan uw familie meegeven dat ik oprecht naar uw inzet & positivisme opkijk.

Het gaat u goed Kris.

Veel sterkte aan de familie van Kris, in deze donkere tijden.

Groetjes

Gerry
Photo 703210Kris Heirbaut
Beste Kris, Je hebt mij zo'n 25j geleden onder uw vleugels genomen toen ik vers van school bij Egemin begon te werken. Zo heb ik u leren kennen als een behulpzame, vriendelijke en rustige man met veel kennis die mij voor de rest van mijn loopbaan is bijgebleven. Het leven is soms niet eerlijk en we hebben veel te vroeg van jouw afscheid moeten nemen, je zal gemist worden.
Photo 703210Kris Heirbaut
KRIS

WE ZULLEN JE MISSEN

Een plezier om in
je nabijheid te vertoeven.
Een luisterend oor
altijd een helpende hand.
Lieve collega,
we zullen je allemaal erg missen

Bedankt

Filip
Photo 703210Kris Heirbaut
We hebben nooit echt samengewerkt, maar zijn elkaar veel gepasseerd in de gangen van Schoten en later in Zwijndrecht.
Veel te snel en veel te vroeg heb je ons verlaten. Innige deelneming aan de ganse familie.
Photo 703210Kris Heirbaut
Mijn innige deelneming en veel sterkte bij dit grote verlies.
Photo 703210Kris Heirbaut
In naam van mijzelf en WTC De Schapekoppen, oprechte deelneming.
Photo 703210Kris Heirbaut
mijn oprechte deelneming met het verlies van onze kindervriend en onze jeugd gebuur slaap zacht kris
Photo 703210Kris Heirbaut
innige deelneming veel sterkte
Photo 703210Kris Heirbaut
Beste Kris en familie,

Ik heb als Agidens niet de eer gehad met je te mogen samenwerken, maar ben bekent met je doorzettingsvermogen en daarmee vooruitgesnelde reputatie.
Een flinke klap voor de collega's om jou te moeten missen, echter meer nog voor de naasten.
Ik meen daarom toch via deze weg jullie allen veel sterkte te wensen met de verwerking van dit verlies.
Hou de mooie herinneringen vast en koester deze.

Veel sterkte,

Aernout (PM/OM Agidens BV)
Photo 701998Omer Hermans
Veel sterkte met dit verlies, het zal een groot gemis zijn. Ergens, ooit, zullen herinneringen komen bovendrijven, waaraan jullie zich zullen kunnen verwarmen.
Photo 703210Kris Heirbaut
Met pijn in het hart moet ik afscheid nemen van een hele fijne collega, professioneel op alle gebied. Kris, waarvan ik van het prille begin van mijn start bij Egemin veel geleerd heb. Bij jouw herstart bij Agidens, leek het of je nooit weg was geweest. Ik betuig mijn medeleven met de familie en dat het een troost mag wezen dat Kris rust en vrede heeft gevonden.
Photo 703210Kris Heirbaut
Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Kris
Photo 701998Omer Hermans
Onze innige deelneming bij het overlijden van Omer.
Veel sterkte
Photo 702005Mijnheer Etienne De Povere
Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt.

Langs deze weg willen we je Huguette en familie onze innige deelneming betuigen. Heel veel sterke met het verlies van jouw echtegenoot en vader.
Photo 701998Omer Hermans
Met betuiging van Christelijke deelneming
Photo 701998Omer Hermans
Onze innige deelneming, We hebben Omer heel goed gekend , reeds van eind jaren 60 reed hij bij ons met de pikdorser als kind vond ik hem altijd heel joviaal en plezant om mee samen te werken. Veel sterkte voor Wilfrieda en de familie. Dirk en Hilde