Bea Van Steelandt

Photo 758896
Woonachtig te Nieuwkerken-Waas (9100, België)
Geboren te Vrasene (9120, België) op vrijdag 23 februari 1951
Overleden te Nieuwkerken-Waas (9100, België) op donderdag 26 januari 2023 op 71 jarige leeftijd

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de vrijdag 27 januari 2023.

Alle berichten

7 berichten (4 privé)  
Rouwbetuigingen 

Gecondoleerd

Riet Roels- 1/02/2023

Rouwbetuigingen 

Lieve Bea, we kennen elkaar al vele jaren en hebben zo’n 13 jaar collegiaal samengewerkt. Daarna is alles wat verwaterd, tot we (jij, Erna en ik) geregeld eens bijbabbelden bij een lunch en soms een glaasje. Altijd gezellige momenten. We hoorden van jou dat jouw ziekte niet te genezen was en bewonderden jou omdat je er zo veel mogelijk hebt uitgehaald, uit de tijd die jou nog gegeven was. Het ga je goed hierboven. We sturen jou een hartelijk dankjewel voor jouw levensmoed. Heel veel sterkte aan de broers en zussen, neven en nichten.

Marleen Ryngaert- 31/01/2023

Rouwbetuigingen 

Aan de familie van Bea, onze oprechte en innige deelneming.
Bea zal zeker een gemis zijn in jullie familie maar zeker ook in onze zaak in het weekend hadden we het nog over haar, dat ze hoogstwaarschijnlijk na de krokus zou komen, we keken er telkens naar uit.
Ze was een zeer lieve tedere vrouw, die genoot van de zee en van Oostende , ze zal wel gevochten hebben maar dit tegen een ongelooflijk vuile ziekte. Veel sterkte aan de familie en laat zeker een kaartje na , in onze zaak zullen wij haar aan ons bord hangen , zo blijft ze nog lang in Oostende en in ons geheugen we vergeten haar nooit.
Martine Andre en het Leffe Team

Andre en Martine Meulman Lesaffre- 30/01/2023