Roger De Maere

Photo 720768
Woonachtig te Nieuwkerken-Waas (9100, België)
Geboren te Nieuwkerken-Waas (9100, België) op vrijdag 23 januari 1931
Overleden te Nieuwkerken-Waas (9100, België) op zaterdag 30 april 2022 op 91 jarige leeftijd
Weduwnaar van Mevrouw Elza Daman

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de maandag 2 mei 2022.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Roger De Maere. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

11 berichten (10 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Beste familie,
Ofschoon uw vader/opa een gezegende leeftijd bereikt heeft doet het toch altijd pijn om iemand die u dierbaar is af te moeten geven. Het zal namelijk nooit meer zijn zoals het voorheen was. Denk met dankbaarheid terug op de mooie momenten die u samen met hem heeft beleefd. Koester de herinneringen en sla ze voor altijd op in uw geheugen. Ze zullen u troosten bij het verwerken van het verdriet.
De mannen van het wielercomité Grote Prijs Adrie van der Poel Hoogerheide wensen u voor de komende tijd veel sterkte toe.

Stichting Grote Prijs Adrie van der Poel Hoogerheide- 4/05/2022