Van de Velde Uitvaartzorg

Rouwruimte

Kris Heirbaut

Photo 703210
Woonachtig te Brasschaat (2930, België)
Geboren te Sint-Niklaas (9100, België) op donderdag 16 januari 1964
Overleden te Edegem (2650, België) op dinsdag 11 januari 2022 op 57 jarige leeftijd

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de vrijdag 14 januari 2022.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Kris Heirbaut. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

52 berichten (34 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Kris
je hebt ons veel te vroeg moeten verlaten. Je was een fantastisch collega. Ik herriner me nog de Sinterklaasfeestjes op den Egemin. Onze dochters waren even oud, dus we hebben wel wat van die feestjes samen beleefd. Ook als je bij Avalon werkte en ik nog bij Egemin, belden we op zondag namiddag geregeld met elkaar. Toen je terug kwam naar Egemin/ Agidens, was ik blij je terug te zien. Al snel kreeg je het slechte nieuws over je ziekte. Je ging er zo sterk mee om! Door Corona zagen we elkaar nog amper en nu dit slechte nieuws. Kris, we gaan je missen makker! Het ga je goed!

Johan Van Caesbroeck- 19/01/2022

Rouwbetuigingen 

Kris, ik kende je pas in 1995 van het projectteam bij Egemin, jij was software automatisatie ingenieur voor het turn-key project Kempico. Nadien ook nog in de wereld van tankterminals. Je bent net als ikzelf de horizon een tijdje elders gaan verkennen, en toch zijn we beiden terug naar onze oude stek teruggekomen. Ik heb je lang niet meer gezien noch gehoord en wist pas onlangs dat je ernstig ziek was… en nu ben je er niet meer. Kris, ik ga jou herinneren als een eerlijke, een recht door zee hardwerkende vakspecialist. Je loste de zaken steeds op. Je was ernstig maar kon evenzeer grappig zijn. Kortweg, een top-kerel… Het gaat je goed makker – RIP, Respect!
Mijn innige deelneming aan je naasten.
Daniel

Daniel Claessens- 18/01/2022

Rouwbetuigingen 

Dag Kris,

je was mijn allereerste collega van ons pioniersgroepje automatisatie ingenieurs bij Egemin, nu Agidens. Terwijl ik met Japanners bezig was om een fabriek bij Agfa te automatiseren, had jij je toegelegd op de automatisering van één van de eerste waterzuiveringsstations in Vlaanderen. Dit in gedacht schenk ik graag een levensboom.
Je was een fijne collega tijdens en na het werk. Zo leerde je me brood bakken met een brood automaat, iets wat we tot op de dag van vandaag nog altijd doen.
Bedankt daarvoor.
Kris je was op je eigen manier begaan met de uitbouw van ons automatisatie groepje, jij vooral met het technisch luik, ik meer met de groep. Je had een scherpe geest en een uitgesproken mening over automatisatie, waarmee je veel respect geoogst hebt, maar soms ook kon wel kon botsen met collega's en klanten over hoe het moest zijn, maar ... steeds ter goeder trouw voor het algemeen belang.
Kris , bedankt voor de fijne samenwerking. Waar je ook bent, het gaat je goed.
Heel veel sterkte aan familie en vrienden van Kris.

Guido De Graeve- 17/01/2022

Rouwbetuigingen 

Mijn deelneming bij het verlies van Kris. Ik heb Kris gekend als een heel sterke persoonlijkheid en iemand waar je kon op rekenen. We hebben samen de fundamenten gelegd van Egemin Automation . Met ons kleine team waarbij Kris de hoeksteen was voor de software ontwikkeling. Ik heb mooie herinneringen aan onze projecten waar we schouder aan schouder stonden in soms heel moeilijke omstandigheden bij de Zwan in Schoten , Inza , LBC ... Op Kris kon je altijd rekenen. Kris is een naam in onze industrie die niet snel vergeten zal worden. Een mooie man die veel te vroeg moest gaan. Hou jullie sterk.

Johan Puimège- 17/01/2022

Rouwbetuigingen 

Ik heb Kris mogen kennen als een heel gedreven collega die altijd voor iedereen klaar stond. Hij heeft me 30 jaar geleden wegwijs gemaakt in mijn eerste projecten bij Egemin. Later is hij naar Avalon gegaan en zijn we mekaar wat uit het oog verloren. Maar de laatste jaren waren we terug goede collega's.
Het is heel erg dat deze ziekte net hem overkomt. Maar ik vond dat hij dit heel waardig en rationeel benaderde, daar kan ik alleen maar diep respect voor hebben !

Mijn innige deelneming aan de familie en vrienden die achterblijven. Hopelijk kunnen de vele rouwbetuigingen jullie leed wat verzachten !

Luc Van Hoof- 17/01/2022


De andere berichten ...